Egy merész és izgalmas ízekkel teli utazásban lesz részed, amint megkóstolod ezt a koktélt. A mezcal füstössége és a gyömbér pikáns csípős íze szinte „egybeolvad” a nyelveden, miközben a koktél hűsítő és élénkítő hatása tökéletes harmóniát teremt.
Összetevők:
60 ml San Cosme mezcal
30 ml citromlé
J.Gasco Evia gyömbérsör
jégkocka
rozmaring és habanero paprika
Elkészítés: Készíts elő egy üvegpoharat vagy egy rézbögrét. Félig töltsd tele jéggel, majd mérd bele a San Cosme mezcalt és a citromlevet, majd öntsd fel a J. Gasco Evia gyömbérsörrel. Ezután bárkanállal keverd meg, és ha szükséges, a tetejére tegyél még egy kevés jeget.
Díszítés: Díszítsd egy zsenge rozmaringággal és habanero paprikával.