Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
J.Gasco Sodaviola (0,2L)
590 Ft
Menny.:db

J.Gasco Sodaviola (0,2L)

590 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 2.950,02 Ft/liter
Ibolyával ízesített szénsavas víz, semmilyen mesterséges színezéket vagy aromaanyagot nem tartalmaz.

Leírás

A J.Gasco ibolyás kiadása kiemelkedik a szódák közül fantasztikus, virágos lecsengésével.  Elkészítéséhez valódi ibolyakivonatot használnak, és így egy igazán bársonyos ital születik. Nagyon jól érvényesül keverve, elsősorban az igazán illatos ginekkel.

 

Koktélötletek itt: http://www.jgasco.biz//#cocktail

Honnan származik a Kakas-Ember? (J.Gasco rövid története)

Giuseppe Gasco 1903-ban látta meg a napvilágot Gallipoliban, Antonio Gasco 9. gyermekeként. A családnak jó élete volt, édesapja megbecsült gyógyszerészként dolgozott, és Giuseppe apja mellett sokat tanult inasként.

Ám a család az I. Világháború végére elveszítette a családfőt, és kimerültek forrásaik is. Ezért emigráltak Chicagoba, Giuseppe nagybátyjához, Vitohoz.

Amerikában már Josephként dolgozott nagybátyjának, és a Szesztilalom évei sok lehetőséget tartogattak az ifjú, eszes olasz fiatal számára. Tehetségesen épített kapcsolatokat politikusokkal, a rendőrséggel és a legnevesebb családokkal épp úgy, mint az ismert gengszterekkel.

Üzletember lévén mindig kereste az új lehetőségeket, ezért - a kapható szeszek gyenge minősége miatt - kifejlesztette tonikjainak, üdítőinek egész sorozatát. Ehhez persze nagy segítségére voltak apja mellett, gyógyszerészinasként eltöltött évei. A cél az volt, hogy ihatóvá, sőt kellemesé tegye a rettenetes ízű párlatokat, még a hölgyek számára is. Ötlete olyan sikeressé vált, hogy Amerika-szerte népszerűek lettek italai, ő pedig valódi jelenséggé vált: Ő lett a jóképű, jólöltözött üzletember, akit mindig neves alakok, és csinos nők vesznek körül. Ekkor már csak úgy emlegetik, hogy "l'Uomo Gallo" (a Kakas-Ember), ami az olasz "l'Uomo di Gallipoli" kifejezésből rövidült (az ember Gallipoliból).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó J.GASCO
Régió Olaszország
Ürtartalom 0,2 l

Kapcsolódó termékek