Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gin

GIN – Mennyi tartalom, mennyi ízvilág és mennyi titokzatosság van benne! Az utóbbi években a gin valódi reneszánszát éli, hiszen az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legsokoldalúbb párlatok közé tartozik. Egyszerű gyártási technikájának és a felhasználható alapanyagok mennyiségének köszönhetően a végtelen lehetőségek tárházát nyitja meg a ginek szerelmesei előtt.
A változatos és sokoldalú fűszerek, valamint alapanyagok használata, a technológia fejlődése és a lepárlómesterek odaadó, innovatív munkája révén a ginek korábban elképzelhetetlen választéka vált elérhetővé. Válogass a többszázféle gin és számos prémium tonic közül, és élvezd hátra dőlve az ízek pazar összhangját.

Termék szűrés

Ár
-
Palackozó
Jelleg
Ürtartalom
Alkoholtartalom
Rendezés:

A 21. század első éveitől exponenciálisan megnőtt a kereslet az igényes ginek, ginlikőrök és tonicok iránt. A leggyakoribb ginstílussal (holland gin, mediterrán, navy strength gin, new western gin, Old Tom gin, Plymouth gin, Sloe gin, ginlikőrök, stb.) szinte minden igényes választékú boltban és bárban találkozhatunk. Ha szívesen megismerkednél egy-egy kategóriával közelebbről is, mindegyiknek megtalálod néhány kiváló képviselőjét. A klasszikus, az innovatív, minőségi alapanyagokból ma már kiváló gineket készítenek, amelyek fontos alkotóelemei egy prémium koktélnak vagy gin & tonicnak.