Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az úgy kezdődött, hogy egyszer egy nagyon kreatív és különösen jópofa barátunk, bizonyos Péter, megkínált whiskyvel...

Én szabadkoztam, hogy az nem az én italom, meg így, meg úgy … de a végén csak kitöltötte. Mondom, ’… és a jég?’ … ’Na csak szagolj bele, kóstold meg, aztán majd beszélünk a jégről is …’. Én meg lassan ’beléolvadtam’ abba a pohár whiskybe, akár egy jégkocka. El voltam veszve … 
Az a bizonyos, egy 16 éves Lagavulin volt, de még aznap este végig próbáltunk vagy 5 másikat … jég nélkül! 
Az isteni élményt saját felfedezések követték. És mert itthon alig néhányféle ’single malt’-ot lehetett kapni, és azokat is (számomra) elérhetetlen, vagyis inkább elfogadhatatlan áron, a beszerzési forrást, mind az italok, mind az információk tekintetében, a repülőtéri Duty Free Shop-ok, elsősorban is a londoniak jelentették. Éjszakákat töltöttem Michael Jackson könyvének, a ’Complete Guide to Single Malt’ 4. kiadásának apró betűs részeivel és az ’élet vize’ különféle palackozású verzióinak cseppenkénti kóstolgatásával. 
Évekkel később – miközben sem a hazai választék nem bővült érdemben, sem az árak nem csökkentek – még mindig azt tapasztaltam (néhány hozzám hasonló érdeklődésű barátommal együtt), hogy a whisk(e)y-k ismertsége, elismertsége magyar honban továbbra is csupán néhány kevert fajtára és talán a Glenfiddichre terjed ki. TŰRHETETLEN ÁLLAPOT! 
Ezzel párhuzamosan történt, hogy legkisebb lányunk is ’óvodaérett’ lett, míg lányaim anyja, aki korábban a szeszipari marketing terén komoly tapasztalatokat szerzett, egyre gyakrabban új elfoglaltságok után kutatott. Itt az idő! Bele kell fogni! 
Így alakult meg egy kis családi vállalkozás, a WhiskyNet Kft, aminek elsődleges célja, hogy Magyarországon is korrekt árakon, kényelmesen elérhető módon, a lehető legszélesebb választékot kínálja a whisk(e)y rajongók számára. Sőt! 

És innen nem volt megállás…. a GinNet.hu-t is már a ginek iránti növekedő igény keltette életre.
GinNet.hu: Az utóbbi években a gin valódi reneszánszát éli, hiszen az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legsokoldalúbb párlatok közé tartozik. Egyszerű gyártási technikájának és a felhasználható alapanyagok mennyiségének köszönhetően a végtelen lehetőségek tárházát nyitja meg a ginnek szerelmesei előtt.
A változatos és sokoldalú fűszerek, valamint alapanyagok használata, a technológia fejlődése és a lepárlómesterek odaadó, innovatív munkája révén a ginek korábban elképzelhetetlen választéka vált elérhetővé. Ezzel egyidejűleg a bárkultúra fejlődésére és a minőségi italok iránti fokozódó igényre alapozva létrejött egy új kategória, a prémium mixer, és egy valódi igény a prémium tonicok iránt. Válogass a több mint százféle gin és számos prémium tonic közül a ginnet.hu webáruházban, és élvezd hatra dőlve az ízek pazar összhangját.

Jó szórakozást kíván a
WhiskyNet csapata