Leírás
Az almákat együtt dolgozták fel és 6 órás héjon áztatás-macerálás után préselték. A cideralapba hidegen áztatták az Amarillo komlót, amitől kedves, bodzás illatjegyei lettek és gazdag íze. Egyedi házasítás.
"A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtunk bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet. Kézműves gondoskodással neveljük italainkat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hisszük, hogy az általunk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnénk, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családunk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.
Vélemények
Paraméterek
Palackozó | BUDAPRÉS CIDER |
Régió | Magyarország |
Ürtartalom | 0,33 l |
Alkoholtartalom | 7 % |