Leírás
Kézzel szedett almák átválogatása után 8 órás héjon áztatás és maceráció. Acéltartályban erjedt 14 napon keresztül teljesen szárazzá, és 10 hónap érlelést kapott palackozás előtt. Többféle almabor házasításából állt össze.
"A bor világából érkezett fiú, a borrajongó apa, az elhivatott szakmai borász csapat, a természet és az alma. Közösen vágtunk bele a kalandba, ahol mindenkinek a legjobbat kell adnia magából, mert prémium minőségű, 100% almából készült, friss magyar cidert készíteni csak eltökélten és soha nem múló szenvedéllyel lehet. Kézműves gondoskodással neveljük italainkat, minden nap odafigyelve a fejlődésükre, mert hisszük, hogy az általunk képviselt minőség segíthet a magyar ciderkultúra megteremtésében és felvirágzásában. Szeretnénk, ha a BudaPrés fogyasztói belekóstolhatnának azokba a kalandokba, amiket a cider rejt magában és a családunk minden nap nyitott, kíváncsi és ínyenc tagokkal bővülne, akik tudják és értik, hogy a cider nem bor, és nem sör, hanem a legjobb dolog, ami az almával történhet.
Vélemények
Paraméterek
Palackozó | BUDAPRÉS CIDER |
Régió | Magyarország |
Ürtartalom | 0,33 l |
Alkoholtartalom | 7,8 % |