Leírás
Ananásszal ízesített rum, amelyet Alexandre Gabriel keverőmester Reverend Stiggins tiszteletére alkotott meg, aki Charles Dickens Pickwick Klubjának egyik karaktere és kedvenc itala a "pineapple rum" volt.
Eredetileg csak a barátoknak, kollégáknak szánták a 2014-es Tales of the Cocktail eseményre, de annyira nagy sikert aratott, hogy nem rég kereskedelmi forgalomban is megjelent. 2016-ban a legjobb új párlat lett a Tales of the Cocktail versenyén.
Hogyan készül? Kézzel feldarabolják az ananászt, majd egy hétig áztatják a Three Stars rumban, végül lepárolják a Ferrand rézüstjében. Egy másik adag ananászt pedig Original Dark rumban áztatnak 3 hónapig. A két külön, ananásszal ízesített italt összeöntik és további 3 hónapig házasítják a hordókban. És íme, kész is a Plantation Pineapple!
Vélemények
Paraméterek
Illat | Gazdag és illatos, füstös hatások, trópusi gyümölcsök, sok-sok ananász, citrus héjak, és szegfűszeg. |
Íz | Ízletesség minden szinten! A füst összetalálkozik a szénnel, majd csatlakozik hozzájuk a tengeri só, oldalról bejön a képbe az őrölt bors és - hogy az egyensúly meglegyen - édes bőrszerű hangulat lengi körbe őket. |
Palackozó | MAISON FERRAND |
Régió | N.A. |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 40 % |