Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2023 (0,75L)
2.890 Ft
Menny.:db

Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2023 (0,75L)

2.890 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Egy része pinot noir és merlot vörösbor léelvételéből érkező testes alapanyag, amit kiegészít egy rozéra szüretelt kékfankos rész, a gyümölcsösségért.

Leírás

A Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2023 egy elegáns és frissítő rosébor, amely a Pannonhalmi borvidék kiváló adottságait tükrözi. Ez a bor az évjárat és a szőlőfajták harmóniáját kínálja, gazdag gyümölcsös karakterrel és élénk savakkal. A Pannonhalmi Főapátság Tricollis Rosé 2023 egy kifinomult és kellemesen könnyed bor, amely a Pannonhalmi Főapátság borászatának elkötelezettségét tükrözi a minőség és az innováció iránt. Ideális választás mindennapi élvezetre és különleges alkalmakra egyaránt.

Jellemzők

  • ·       Szín: Halvány, de élénk lazacszín jellemzi, amely a pohárban is ragyogást sugall.

  • ·       Illat: Az illatban a piros bogyós gyümölcsök, mint az eper és a málna dominálnak, amelyeket finom virágos és citrusos jegyek egészítenek ki.

  • ·       Íz: A kortyot az élénk gyümölcsösség és a frissesség uralja. Az eper és málna ízei mellett grapefruit és őszibarack is megjelenik, amit a bor jól kiegyensúlyozott savtartalma támogat. A lecsengés finoman minerális, kellemesen hosszan tartó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó PANNONHALMI FŐAPÁTSÁG
Régió Magyarország
Jelleg Száraz
Ürtartalom 0,75 l
Alkoholtartalom 13 %