Leírás
A lepárló megközelítéskor derül ki, hogy a lepárló nem fogad vendégeket, értsd nincs látogatóközpontja. Ez nem holmi udvariatlanság, hanem emlékeztet minket arra, hogy a whiskylepárlók bizony nem a turisták szórakoztatására jöttek létre, hanem azért, hogy whiskyt készítsenek a különböző blending házaknak. Szerencsére ma már szinte az összes skót lepárló nedűjét élvezhetjük single maltként is. Mint például a Livet folyó völgyében másodikként megnyílt lepárló, a Tamnavulin eme whiskyjét, amely az amerikai tölgyhordós érlelés után a Tempranillo spanyol vörösbor hordóiban pihent még egy kicsit, hogy a savgazdag bor karaktere ellensúlyozza a Tamnavulin lágy, gyümölcsös párlatát.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Illat | Aromagazdag pirosbogyós gyümölcsök, feketeribizli és gyümölcsös sütemény vaníliával és karamellával. |
Íz | Füge, juharszirup és karamellizált alma, amelyhez őszibarack, csokoládé ganache és egy csipet kávé társul. |
Palackozó | TAMNAVULIN |
Régió | Speyside |
Ürtartalom | 1 l |
Alkoholtartalom | 40 % |