Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Deutz Brut Rosé 2014 (0,75L) díszdobozban
33.390 Ft
Menny.:db

Deutz Brut Rosé 2014 (0,75L) díszdobozban

33.390 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 44.520,00 Ft/liter
A friss és átütő roséhoz a Montagne de Reims premier cru és grand cru területeiről válogatják a pinot noirt.

Leírás

A hozzáadott 8% vörösbort Aÿ and Mareuil-sur-Aÿ remek kitettségű dűlőiről készíti el a pincemester.

Illatában cseresznye, szeder, gránátalma és ribizli. Kóstoláskor a gyümölcsös karaktert eper és málna emelik ki. Kellemesen élénk savak és habzás, kiváló egyensúly jellemzi. Friss, ugyanakkor a közel három év érlelésnek köszönhetően finoman érett karakter.

William Deutz 1838-ban alapította a házat Ay-ban, amely az egyik legnagyobb presztízsű grand cru termőhely. 1882-ben a máig aktív Union des Maisons de Champagne társalapítója volt. A Deutz azóta is a legjobb nevű házak egyike. Precíz, finomra hangolt champagne-aival szakmai tudásuk legjavát adják.

46 hektárnyi saját művelésű területük mellett mintegy 250 hektárról szüretelnek, ami biztosítja számukra a legjobb minőségű, válogatott szőlőket. Tekintélyes készletük van alapborokból és réserve tételekből, a házasításnál a pincemester Michel Davesne mellett Fabrice Rosset elnök-vezérigazgató is szerepet vállal. Mészkőbe vájt pincejárataikban az érlelés minimum három évig, a presztízs cuvée-k esetében 7-10 évig tart, ennek köszönhető a Deutz pezsgők kivételesen selymes habzása. Stílusuk kifinomult, pezsgőiket az elegancia és komplexitás harmóniája jellemzi. Megkülönböztető jegyük az elegáns, egyedi palackforma.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó DEUTZ
Régió Franciaország
Stílus Tipus Champagne
Ürtartalom 0,75 l
Alkoholtartalom 12 %