Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Arran Explorers' Series - Brodick Bay 20 éves (0,7L / 49,8%)
171.790 Ft
Menny.:db

Arran Explorers' Series - Brodick Bay 20 éves (0,7L / 49,8%)

171.790 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 245.414,29 Ft/liter
Az Explorer’s Series ezen tagja is egy limitált kiadású különlegesség, amely a nevét a sziget legnagyobb öbléről kapta, ahova a komppal érkezik az ide látogató.

Leírás

Mindegyik Explorers' Series kiadás Arran szigetének lélegzetelállító szépsége előtt tiszteleg. Az öböl körül szépséges skót fenyőfák sorakoznak, amelyek fölé Arran legmagasabb hegyének csúcsa, a Goat Fell magasodik. A legszebb kilátás az öbölre is erről a pontról mutatkozik, amelynek élvezetéhez a lepárló egy korty Arran single maltot is ajánl. Ez a 20 éves single malt először borbon- és sherryhordókban érlelődött, majd 500L-es Oloroso sherryhordóban utóérlelték. Ezeket a hordókat egyenesen a spanyolországi Jerezből hozta a lepárló. Az ital összetettsége és a korty sokszínűsége tökéletesen passzol ehhez a változatos és egyben varázslatos szigethez.

Összesen 9.000 üveggel palackoztak belőle.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Illat
Elsőre megcsap a krémes tejkaramella illata, amelyet az Arranra oly jellemző citrusos jegyek egészítenek ki és tesznek egy felejthetetlen élmény ígéretévé.
Íz
Az illatához hasonlóan édeskés tejkaramellel indít, amelynek a fekete csokiba forgatott mazsola és a méz ad mélységet, valamint biztosítja a hosszú élvezhetőséget. Egy csepp víz további izgalmakat ígér, így az italban még inkább a finom fa és a
Palackozó ARRAN
Palackozás éve 2018 év
Érlelési idő 20
Régió Highland
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 49,8 %
Hordóerősség IGEN