Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Zacapa Centenario No.23 2 pohárral (0,7L / 40%)
26.990 Ft
Menny.:db

Zacapa Centenario No.23 2 pohárral (0,7L / 40%)

26.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Előrendelhető
Egységár: 38.557,15 Ft/liter
2300 méterrel a tengerszint felett érlelik tökéletesre ezt az egész világon méltán elismert rumot.
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A lepárló 1976-ban jött létre, neve a Guatemala keleti részén található Zacapa város 100 éves fennállása előtt tiszteleg. Az itt készülő rumot egyszer passzírozott, sűrített cukornád léből (ún. cukornád mézből) készítik, amely eljárás jóval ritkább, mint a széles körben alkalmazott melaszalapú rumkészítés. A párlatok érlelése is a rumok között egészen egyedi eljárással történik, ugyanis a Spanyolországban készülő sherry, solera nevű érlelési metódusát alkalmazzák, melynek lényege, hogy a tölgyfahordókat hatalmas raktárakban egymásra pakolva tárolják és mindig a legalsó sorban lévő hordó tartalmát palackozzák a fölötte lévőből pótolva azt, így haladva egészen a legfelső hordóig. Ezáltal állandó ízt és minőséget tudnak garantálni.

Az előállítási folyamat fent említett különlegességei és természetesen Lorena Vazquez keverőmester szakértelme is nagyban hozzájárul a Ron Zacapa sikereihez. A Zacapa rumjai számtalan nemzetközi elismerést és díjat nyertek már, többek között a Zacapa volt az első, aki bekerült a Nemzetközi Rum Fesztivál Híresek Csarnokába, a Chicagóban székelő Beverage Testing Institute pedig 95 feletti ponttal jutalmazta.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó DIAGEO
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %