Viszonteladóknak

Tisztelt Leendő Partnerünk,

Kínálatunkban jelenleg több mint 800 féle magas minőségű whisky (skót, ír, bourbon, japán egyaránt), és közel 400 féle prémium minőségű egyéb ital (rum, cognac, calvados, armagnac, gin, vodka, stb.) szerepel, melynek jelentős részének kizárólagos hazai importőrei vagyunk. Ezen felül, igény esetén (mint import beszerzést folytató cég) szívesen segítünk olyan italok beszerzésében is, mely nem szerepel sem a mi, sem egyéb hazai beszállítók árlistáján sem!

Mottónknak megfelelően a kezdetektől arra törekszünk, hogy ne pusztán csak eladjuk az általunk forgalmazott italokat, hanem magunk és kollégáink is értő, segítő módon azon legyünk, hogy vevőink a számukra legmegfelelőbb italt választhassák ki, ami örömet, vagy akár új, izgalmas felfedezést jelenthet számukra.

Legnagyobb partnereink között említhetjük többek között a Culinaris, Bortársaság, valamint a CBA bolthálózatokat, az Intercontinental és Four Seasons HoteleketGerlóczy Kávézót, az Onyx Éttermet, valamint a United Brands Magyarország Kft közreműködésével az Auchan és a Metro áruház polcain is elérhetők termékeink.

A viszonteladók számára is elérhető termékek aktuális árlistáját - igény esetén - a lenti elérhetőségek bármelyikén jelezve, közvetlenül küldjük meg Önnek.

 

Szerződéskötés feltételei: 

  • Működési engedély, cégkivonat és aláírási címpéldány megküldése e-mailen vagy faxon,
  • Adatlap (IDE kattintva letölthető) kitöltése és megküldése e-mailen vagy faxon, cégszerű aláírással ellátva,

Kiszállítási limitek:

Ha a rendelés mennyisége eléri a 6 palackot, illetve a nettó 60.000.- Forintot, igény esetén a kiszállítást (Budapest vonzáskörzetében) mi biztosítjuk, ill. vidékre a szállítás díját mi álljuk.

Ez alatti megrendelés esetén az áru átvételét a megrendelő intézi. Ez esetben - előzetes időpont egyeztetés után - a termékek átvehetők a Veres Pálné u. 8. szám alatti mintaboltunkban, vagy budakalászi nagykerraktárunkban.

Vidéki partnereinknek ebben az esetben nettó 1.409 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Fizetési módok:

  • Az első három rendeléskor készpénzes fizetést, vagy az összeg előzetes átutalását kérjük.
  • Ez után mód van az utólagos, 8 napon belüli fizetési mód bevezetésére.

Megrendelés leadásának menete:

A megrendelés leadását követő 2 napon belül igazoljuk vissza a megrendelést és küldjük meg a proforma számlát

A feltételek változtatásának jogát a WhiskyNet fenntartja, ezért azok nem tekinthetők szerződéses ajánlatnak.

 

Elérhetőségek:

Domonkos Viktória
Tel: +36-20-515-15-15

e-mail: [email protected]

[email protected]