Gin No.3 London Dry mini (0,1 l, 46%)

Gin No.3 London Dry mini (0,1 l, 46%)
Alkoholtartalom 46 %
Ürtartalom 0,1 liter
Gyártó BERRY BROS. & RUDD
Palackozó BERRY BROS. & RUDD
Normál ár a Whisky shopban
2 390,00 Ft
2 290,00 Ft

Nincs készleten

Értesítsük, ha a termék újra elérhető lesz?

A No.3 gin London egyik legrégibb bor és szesz kereskedő cégének, a Berry Bros. & Rudd saját receptje alapján készül. A No.3 megnevezés a cég címére utal, a St. James’s Street 3-ra, amely 1698 óta szolgál a nagy múltú társaság székhelyeként. A boróka főszereplésével egy olyan italt készítenek, amely egyesíti magában a teljességet és a klasszikus London Dry Gin jellegzetes karakterét. Hat különböző, egymással tökéletes egyensúlyban lévő növényt használnak fel a No.3 készítésekor. Az olasz boróka adja a gin összekeverhetetlen, fenyőre és levendulára emlékeztető ízét, a spanyol édes narancs héja a friss, tiszta, ropogós citrusos aromákat, a grapefruit héj pedig plusz citrusos réteget biztosít. Az angyalgyökér földes minőséget és száraz hatásokat, a marokkói koriander citromos, enyhén borsos ízeket, a kardamom pedig fűszeres, aromás, melengető aromákat szolgáltat ennek a csodás italnak.

A ginhez felhasznált szeszt a holland Schiedamban, egy több mint 300 éve működő, családi lepárlóban desztillálják. Ez a csinos kis mini palack egy deciliter rejt a No.3 ginből.

A No. 3 gin sok szakértő szerint is az egyik legkiválóbb London Dry Gin a piacon, amely magában fogyasztva is kiváló tud lenni. Ha pedig koktél alapanyagként számítasz rá, akkor válassz hozzá tonikot ITT vagy gin tonic-os poharat ITT! Vagy próbáld ki Fentimans Rose Lemonade-dal!
Elismerések:
2015 – THE INTERNATIONAL SPIRITS CHALLENGE: aranyérem
2015 – The Asian Spirits Masters: aranyérem

Nincs értékelés

Értékelés