Gin Hayman's London Dry (0,7 l, 40%)

Gin Hayman's London Dry (0,7 l, 40%)
Alkoholtartalom 40 %
Ürtartalom 0,7 liter
Gyártó HAYMAN'S
Palackozó HAYMAN'S
Normál ár a Whisky shopban
7 190,00 Ft
6 790,00 Ft

Nincs készleten

Értesítsük, ha a termék újra elérhető lesz?

A Hayman's Gint a legrégibb angliai gin gyártó család készíti, és immáron az ötödik generáció (James és Miranda Hayman) vezeti apjukkal karöltve. Az apa, Christopher Hayman 40 éves tapasztalattal és szakértelemmel felvértezve irányítja ma is a lepárlást. 

A lepárlót James Burrough, Christopher dédapja alapította Londonban, és többek között itt készítették a Beefeater gint is. Később a második világháború után, James unkája Marjorie és férje Neville Hayman indították újra a termelést. Christophert anyja vezette be a ginkészítés tudományába és a családi üzletbe, akinek tiszteletére később, a ma is használatos üstöt elnevezte: Marjorie, a 450 literes rézüst ma már Londontól 40 km-re, Withamben teljesít szolgálatot.

A klasszikus Hayman's gint 10 féle növénnyel fűszerezik, amelyeket 1 napon keresztül áztatnak a szeszben, majd együtt is lepárolják őket. A klasszikus London Dry Gin elkészítésekor ügyelnek a boróka, a koriander és a citrusok megfelelő arányára, a fahéj, a szerecsendió és a kassziakéreg pedig ízletes, száraz-fűszeres élt ad ennek a nagyszerű ginnek.

 A San Francisco World Spirits Competition 2014 megmérettetésen a legjobb klasszikus ginnek választották.

Válassz hozzá Thomas Henry tonikot, illetve hozzá illő poharat!

Nincs értékelés

Értékelés