Gin Gordon's White Peach (0,7l, 37,5%)

Gin Gordon's White Peach (0,7l, 37,5%)
Alkoholtartalom 37,5 %
Ürtartalom 0,7 liter
Gyártó GORDON'S
Palackozó GORDON'S
Normál ár a Whisky shopban
6 790,00 Ft
6 390,00 Ft

Nincs készleten

Értesítsük, ha a termék újra elérhető lesz?

Finom, őszibarackos gin, a legjobb minőségű alapanyagokból. Ez a kifinomult gin finom édességgel rendelkezik, amely megragadja a fehér húsú őszibarack természetesen lágy ízeit. Édes jegyei szakszerűen egyensúlyban vannak a Gordon klasszikus ízével, hogy finom, elegáns és élvezetes gint teremtsenek.

Majdnem 250 évvel ezelőtt Alexander Gordon Londonban kezdte meg lepárlójának működtetését saját ginreceptje alapján. Úgy vélte, hogy a siker a tiszta desztillált gabonaszesz és a gazdag növényi anyagok tökéletes kombinációjában rejlik. A mai napig ugyanolyan szigorú szabvány szerint háromszor desztillálják, mint korábban, így garantálják a gin tisztaságát. A növényi összetevők pontos keveréke féltve őrzött titok maradt. Kiváló minőségű, jellegzetes borókaízű párlata meghatározta a következő évszázadok ginstílusát és a klasszikus G&T ízét. Ma a Gordon's a világ legnagyobb számban eladott ginmárkája. Királyi elismerést és számtalan nemzetközi díjat is kapott.

A számtalan egyéb recept mellett különösen tonikkal vagy pezsgővel (és persze sok jéggel) keverve frissítő és kiváló koktél készíthető belőle.

Nincs értékelés

Értékelés