Gin Atomic (0,5 l, 40%)

Gin Atomic (0,5 l, 40%)
Alkoholtartalom 40 %
Ürtartalom 0.5 liter
Gyártó Atomic Gin
Palackozó Atomic Gin
Normál ár a Whisky shopban
11 690,00 Ft
10 990,00 Ft

Nincs készleten

Értesítsük, ha a termék újra elérhető lesz?

Egy Délnyugat-Flandriában született és nevelkedett testvérpár (Atomic Brothers) megunta a gin világpiacát uraló ipari desztillálású italokat. A tökéletesség utáni vágyuk kutatóútra indította őket, és végül sikerült meggyőzniük egy ősöreg grappalepárló műhely vezetőit (kilenc generáció óta működik) az olasz Dolomitok rejtekében, hogy működjenek velük együtt egy ultraprémium minőségű gin előállításában. Számos kóstolás és igazítás után megszületett az Atomic Gin. A küldetése: olyan szenvedélyt ébreszteni az emberekben, amilyen szenvedéllyel az Atomic Brothers testvérpár megalkotta a többszörösen díjnyertes Atomic Gint! A kóstolások folytatódnak...

Az extra premium gin különlegesen édes alkoholját a legjobb minőségű organikus árpa fermentálásával nyerik. A kézzel válogatott vad olasz borókabogyó adja az Atomic kiváló ízét. A különleges zamatot 23 organikusan termesztett gyümölcs és fűszer hozzáadásával érik el a lepárlás során. Az Atomic Gin nem tartalmaz cukrot, ennek ellenére nagyon édes és virágos ízű, erős mediterrán jelleggel. Leheletnyi szicíliai mandarin teszi tökéletessé.

Az Atomic Gin a legmagasabb kitüntetésben részesült az Egyesült Államokban: elhozta a Platina medált a legújabb SIP Awards díjátadón, amellett ezüst érmet nyert a londoni IWSC-n. Ez egyértelmű főhajtás az Atomic Gin kiváló minősége előtt.

 

Nincs értékelés

Értékelés