Leírás
1871-ben Milánóban, Guido Isolabella alkotta meg az első Isolabella Sambuca italt. Ma már a DiSaronno amaretto likőrjéről ismert Illva Saronno cég gyártja.
Készítése "egyszerű": 7 növény - 7nap. Ánizs, csillagánizs, koriander, szerecsendió, bolgár rózsa, ibolyagyökér és bodza felhasználásával készül a világ minden tájáról gyűjtve. Ezeket összekeverik és 7 napig áztatják, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek. Lepárolják, duplán szűrik, majd palackozzák.
Manapság a nemzetközi bárokban is egyre gyakrabban jelenik meg ez az ital. 3 szem kávébabbal kínálják, amelyek a boldogságot, az egészséget és a gazdagságot szimbolizáljak. Fogyasztás előtt meggyújtják, kicsit égni hagyják, hogy a kávé aromái átjárhassák az italt, majd shotként fogyasztják.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Palackozó | ILLVA SARONNO |
Régió | Olaszország |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 40 % |