Leírás
A városról elnevezett lepárlóban készítik, rizsalapú alkoholból, valamint olyan japán növények felhasználásával mint a sárga yuzu (speciális citrusféle), japán ciprus, zöld tea (gyokuro), hinoki faforgács, bambusz és sanso bogyó (japán borsféle). A növényeket 6 csoportra osztják (alap, citrus, tea, fűszer, gyümölcs&virág, gyógynövény), és külön-külön párolják le az alkohollal, majd keverik őket. A klasszikus boróka stílus mellett tehát az egzotikus citrus, illetve pikánsan fűszeres jegyek is megjelennek ebben a ginben.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Íz | A virágok és a yuzu frissítő citrusossága, gyengéd földes jegyek, tölgyes hatások, és a gyömbér intenzív jelenléte. |
Palackozó | KYOTO |
Régió | Japán |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 45,7 % |