Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
J.Gasco Ginger Beer (gyömbérsör) (0,2L)
590 Ft
Menny.:db

J.Gasco Ginger Beer (gyömbérsör) (0,2L)

590 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 2.950,02 Ft/liter
A kitartó és összetéveszthetetlen citrusos íz a lime felhasználásának köszönhető, így szénsavas koktélokhoz kiválóan használható.

Leírás

A J.Gasco egy olasz prémium üdítő márka, amelyet a profi mixerek nagyon nagyra tartanak világszerte. A J.Gasco Ginger Beer opálosan világos színét a természetes gyömbér kivonattól nyeri. A kitartó és összetéveszthetetlen citrusos íz a lime felhasználásának köszönhető, így szénsavas koktélokhoz kiválóan használható. Teljesen természetes alapanyagokból készül, mindenféle színezék nélkül.

Moscow Mule

Egy magas poharat megtöltünk jégkockákkal, rátöltünk 5 cl prémium vodkát ( Koskenkorva vodka) 1,5 cl frissen préselt lime dzsúszt, majd rátöltjük a J.Gasco Ginger Beer-t és jól összekeverjük. Egy vékony szelet lime-mal lehet díszíteni.

További koktélötletek itt: .  https://www.jgasco.it/#

Teljes üdítő választékunkat ITT, teljes gin választékunkat ITT találod!

Honnan származik a Kakas-Ember? (J.Gasco rövid története)

Giuseppe Gasco 1903-ban látta meg a napvilágot Gallipoliban, Antonio Gasco 9. gyermekeként. A családnak jó élete volt, édesapja megbecsült gyógyszerészként dolgozott, és Giuseppe apja mellett sokat tanult inasként.

Ám a család az I. Világháború végére elveszítette a családfőt, és kimerültek forrásaik is. Ezért emigráltak Chicagoba, Giuseppe nagybátyjához, Vitohoz.

Amerikában már Josephként dolgozott nagybátyjának, és a Szesztilalom évei sok lehetőséget tartogattak az ifjú, eszes olasz fiatal számára. Tehetségesen épített kapcsolatokat politikusokkal, a rendőrséggel és a legnevesebb családokkal épp úgy, mint az ismert gengszterekkel.

Üzletember lévén mindig kereste az új lehetőségeket, ezért - a kapható szeszek gyenge minősége miatt - kifejlesztette tonikjainak, üdítőinek egész sorozatát. Ehhez persze nagy segítségére voltak apja mellett, gyógyszerészinasként eltöltött évei. A cél az volt, hogy ihatóvá, sőt kellemesé tegye a rettenetes ízű párlatokat, még a hölgyek számára is. Ötlete olyan sikeressé vált, hogy Amerika-szerte népszerűek lettek italai, ő pedig valódi jelenséggé vált: Ő lett a jóképű, jól öltözött üzletember, akit mindig neves alakok, és csinos nők vesznek körül. Ekkor már csak úgy emlegetik, hogy "l'Uomo Gallo" (a Kakas-Ember), ami az olasz "l'Uomo di Gallipoli" kifejezésből rövidült (az ember Gallipoliból).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Íz
Természetes gyömbér íz, citrusos jegyekkel.
Palackozó J.GASCO
Régió Olaszország
Ürtartalom 0,2 l

Válaszd kedvezményes csomagajánlatainkat