Leírás
A festői szépségű Chateau de Bonbonnet falai közt készül ez a rendkívül komplex narancslikőr, amit a 19. századi triple sec receptúrája alapján készítettek. Az alapját a Pierre Ferrand konyakhoz is használt Ugni-Blanc szőlő és a Haitiről származó Laraha narancs (keserű ízvilágú) adja. A keveréshez a brandyben áztatott narancshéj párlatát, konyakot és öreg brandyt, valamint brandyben és konyakban áztatott fűszereket használnak. A keverés után konyakoshordóban érlelik, amibe utolsó simításképpen narancshéjat áztatnak.
Egy igazi komplex, fűszeres narancslikőr, amely kellő édességgel rendelkezik.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Paraméterek
Illat | Narancsos marcipán, kicsi fahéj és bors. |
Íz | Narancsvirág és kandírozott narancs, fűszerekkel és tölgyes jegyekkel kiegészítve. |
Palackozó | MAISON FERRAND |
Régió | Franciaország |
Ürtartalom | 0,7 l |
Alkoholtartalom | 40 % |