Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Delamain Pale and Dry XO Centenaire cognac (0,5L / 42%)
32.990 Ft
Menny.:db

Delamain Pale and Dry XO Centenaire cognac (0,5L / 42%)

32.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 65.980,01 Ft/liter
A Delamain konyakház „zászlóvivő” termékének 2020-as új kiadása, megújult alkoholfokkal és ízekkel.

Leírás

A 2020-as év sok újítást hoz a hagyományokhoz hűen ragaszkodó Delamain konyakház életében. Többek között megújult alkoholtartalommal, névvel és kiszereléssel adják ki mostantól zászlóvivő terméküket, a közkedvelt Pale&Dry-t, amely nem kevesebb, mint 25 éves konyakokból van kikeverve.

Finom eleganciát sugárzó világos ámbra színe megmarad, alkoholfokát 40%-ról 42%-ra emelik. Ez a változás kiemeli, még intenzívebbé teszi a citrusos, virágos és vaníliás aromákat. Ízleléskor érett, lekerekedett, virágos jegyek jelennek meg, majd telt gyümölcsösség és nyomokban likőrős hatások tapasztalhatók.

A Delamain az egyik legrégebbi név a konyakházak között. A kereskedő céget James Delamain alapította még 1759-ben, apósával, Jean-Isaac Ransonnal közösen, akinek révén a társaság a konyakgyártás kezdetéig visszavezethető gyökerekkel rendelkezik. A Delamain sem szőlőtermesztéssel, sem lepárlással nem foglalkozik, hanem olyan független termelőktől veszi át a párlatokat, akikkel már évtizedek óta tartanak fenn kapcsolatot. A kizárólag a Grande Champagne régióból származó párlatokra kötnek szerződéseket, az átvételt minden évben szigorú minőség-ellenőrzés előzi meg. Ezt követően a Delamain saját pincéiben érleli, majd keveri ki italait. A Delamain név alatt megjelenő konyakok magas minősége hosszú idők óta elismert, olyannyira, hogy egyéb gyártók gyakran hozzájuk hasonlítják a termékeiket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Illat
Virágok, enyhe vanília felhanggal, nyomokban csokoládé és dohány.
Íz
Lágy, könnyű, kerek, érett, intenzív gyümölcsösség, virágos, likőrös jegyek.
Palackozó DELAMAIN
Érlelési idő XO
Régió Franciaország
Ürtartalom 0,5 l
Alkoholtartalom 42 %