Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ABK6 Orange-Cinnamon Cognac Liqueur (0,7L / 35%)
17.790 Ft
Menny.:db

ABK6 Orange-Cinnamon Cognac Liqueur (0,7L / 35%)

17.790 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
A birtok, ahol az ABK6 is készül, egyfajta új „konyakminőséget jelent” a fogyasztók számára. Ezt a konyakot fejelték most meg egy kis narancsos-fahéjas kiegészítéssel.

Leírás

A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négyféle, egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Revieseur és Grands Domaines. Termékeik – más konyakokkal szemben – mind ún. egybirtokos (single estate) konyakok. „Az a meggyőződésem, hogy az egyetlen birtokról származó eaux-de-vie keverése összetéveszthetetlen karaktert és erőt ad a konyaknak” – vallja a családfő. Két évvel az első (mézes) likőrük születése után a család úgy döntött, hogy a keverés és a kereskedelmi fogyasztás világtrendjeire reagálva megismétlik a kísérletet, egy merészebb ízvonalon – így született a narancs-fahéjas konyaklikőr.

Ez az ízkeverék a pincemester, Isabelle Couprie számos tesztjének végső, tökéletes eredménye. Tökéletes egyensúlyt mutat a single estate konyak egyszerűsége és az atipikus ízek között, amelyeket kifejezetten az aromás komplementaritásuk miatt választottak ki.

Az ABK6 (kiejtés: é-bí-kéj-szix) neve a tulajdonoséból (Abécassis = ABK6) származik. Az ABK6 palackok világos, leegyszerűsített formája egyaránt modern és provokatív, tükrözi a konyakfogyasztók megváltozott igényeit. A célcsoportba e státusz iránt fogékony városi fiatalok tartoznak. Az ABK6 ma az egyetlen igazán modern konyak a piacon. Ugyanolyan sokoldalú és jól keverhető, mint a vodka, és azoknak a fogyasztóknak készült, akik a vodkához képest testesebb és gazdagabb ízvilágú italt keresnek.

Ezzel a márkával a konyakház új konyakminőséget teremtett: az egybirtokos konyakokra jellemző egyediség és minőség, valamint a modern megjelenés ötvözésével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Régió Franciaország
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 35 %