Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
ABK6 Ice cognac (0,7L / 40%)
17.990 Ft
Menny.:db

ABK6 Ice cognac (0,7L / 40%)

17.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 25.699,99 Ft/liter
Az Ice kiadás frissessége és finomsága kiemeli az Abécassis család által készített konyakmárka stílusjegyeit, identitását.

Leírás

„Erőteljes aromák, friss illatok, komplex ízek: az én konyakjaim azoknak készülnek, akik a gazdag és egyértelmű élményeket keresik, ahol megtalálják a szőlőskertjeink lankáit érő napsütést és a déli szeleket.” (Francis Abécassis)

A nagy múltú Domaine Francis Abécassis konyakház négy féle egyaránt magas minőségű, de eltérő stílusú konyakot gyárt: ABK6, Leyrat, Revieseur és Grands Domaines. Ha az ABK6 stílusát szeretnéd megismerni, a legalkalmasabb rá ez az „Ice” kiadás, hiszen kifejezetten nagy hangsúlyt kaptak benne a konyakmárka stílusjegyei.

A legtöbb más konyakkal ellentétben termékeik mind un. egybirtokos (single estate) konyakok. A cég tartja kezében a teljes gyártási folyamatot a szőlőtermesztéstől a lepárláson át az érlelésig, a keverésig és a palackozásig.

Közülük a legegyedibb az ABK6 (kiejtés: é-bí-kéj-szix), amelynek neve a tulajdonoséból (Abécassis = ABK6) származik. Az ABK6 palackok világos, leegyszerűsített formája modern és provokatív, tükröz a konyakfogyasztók megváltozott igényeit. A célcsoportba a státusz iránt fogékony városi fiatalok tartoznak. Az ABK6 ma az egyetlen igazán modern konyak a piacon. Ugyanolyan sokoldalú és jól keverhető, mint a vodka, és azoknak a fogyasztóknak készült, akik a vodkához képest testesebb és gazdagabb ízvilágú italt keresnek.

Ezzel a márkával a konyakház egy új konyak-minőséget teremtett meg: az egybirtokos konyakokra jellemző egyediség és minőség, valamint a modern megjelenés ötvözésével.

A Domaine de Chez Maillard már több mint 200 éve foglalkozik konyakkészítéssel. A környéket, ahol ez a birtok elhelyezkedik, régebben „Champagne de Blanzac”-nak nevezték, utalva ezzel a Champagne-területekéhez hasonló meszes talajra, amely kiválóan alkalmas konyakkészítéshez való borok termelésére.

A birtok generációkon keresztül a Leyrat-család tulajdonában volt. A 90-es évek közepén a birtokot Francis Abécassis vásárolta meg, aki az új generációs konyakkészítő üzletemberek közé tartozik, és jelenleg több mint 250 hektár területtel rendelkezik a konyakrégióban.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Palackozó DOMAINES FRANCIS ABÉCASSIS
Régió Franciaország
Ürtartalom 0,7 l
Alkoholtartalom 40 %