Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Csomagajánlataink

Rendezés

Hírek & Blog

Lépj be a piros ajtón: Gin Red Door
Lépj be a piros ajtón: Gin Red Door

A skót hegyvidékek, erdők és partok szépsége ihlette ennek a kisszériás ginnek az ízvilágát. A Benromach lepárló egyik réz lepárlóüstjében készülő párlat lelke a kiváló boróka és a környékről származó növények, amelyek között a homoktövis, hanga és madárberkenye is megtalálható. Kiegyensúlyozott, komplex aromákkal rendelkező London dry gin, amely kiválóan működik egy jó gin tonicban vagy martinivel.
A Red Door név utalás a lepárló malátaraktárának vörös ajtajára. Ez az ajtó új fejezetet nyit a lepárló életében is, hiszen bár több, mint 100 éve készítenek whiskyt, gin még nem került ki a főzde falai közül.
Boróka, hanga, koriander, homoktövis, madárberkenye, citromhéj, narancshéj, angelikagyökér - ez mind megtalálható ebben a ginben.

Gin Red Door (0,7 l, 45%)

Teszteld Te is!

Gin akadémia

GIN AKADÉMIA VII. RÉSZ: GINMÁRKÁK
GIN AKADÉMIA VII. RÉSZ: GINMÁRKÁK

Most, hogy megismertük a gin technikai és történelmi hátterét, el kell döntenünk, hogy melyik gineket szeretnénk közelebbről megismerni újdonsült szaktudásunkkal felvértezve.

Bármennyire is szeretnénk, sajnos több száz jobbnál-jobb ginmárkát nem tudjuk itt felsorolni, viszont – a teljesség igénye nélkül - lássunk egy apró válogatást azok közül, amelyeket szívesen ajánljuk azoknak, akik „fejest akar ugrani” a ginek által nyújtott ízkavalkádba.